dimarts, 1 de febrer del 2011

Concurs de Cartells de la Portada Anunciadora del Llibre-Programa per a la Setmana Santa 2012

     Bases per al Concurs de Cartells de la Portada Anunciadora del Llibre-Programa per a la Setmana Santa 2012.

PATROCINA
AJUNTAMENT D'OLIVA


Valencià
1. Podran participar tots els artistes i dissenyadors que vulguen, individualment o en equip.
2. Cada artista podrà participar amb un màxim de dues obres.
3. Bases tècniques del cartell:
·  Dimensions DIN A3 en vertical sobre material flexible (sense bastidor, ni emmarcat). El lema que ha de figurar, de forma obligatòria i en valencià és SETMANA SANTA D’OLIVA 2012.
·  S’ha de tindre en compte que la junta podrá incloure els logotips oficials que considere oportuns; a tal efecte, s’ha de deixar espai per a inserir els logotips.
·  La tècnica a utilitzar serà lliure, sempre que siga possible la seua reproducció, excloent-ne les tintes daurades i platejades, i els colors fluorescents. En el supòsit d’emprar l’ordinador es farà una impressió a color en format DIN-A3, per a l’exposició, i es remetrà suport magnètic amb tots els fitxers necessaris per a obtener fotolits que en permeten la reproducció, etc.
4. Les obres premiades quedaran en poder de la Junta Central de Germandats d’Oliva a tots els efectes, que farà l’ús que considere convenient.
5. El termini de lliurament d’originals finalitzarà el 5 d’abril de 2011 a les 14 hores. La Junta Central de Germandats no es fa responsable dels possibles danys o pèrdues que puguen ocasionarse.
6. Les obres s’han de lliurar, o trametre lliures de despeses, de 9 a 13 hores en dies feiners a:

AJUNTAMENT D’OLIVA
Serveis Culturals
Junta Central de Germandats de Setmana Santa
Plaça de l’Ajuntament, 1
46780 OLIVA

7. Darrere de cada obra figurarà un lema que serà comú per a totes les obres presentades d’un mateix autor o equip. Aquest lema s’escriurà a l’exterior d’un sobre tancat, i caldrà posar-hi dins el nom, cognom, adreça i telèfon de l’autor/a. Les obres no s’hauran de signar.
8.  Els sobres s’obriran una vegada fallat el concurs.
9.  El Jurat, triat per la Junta Central, decidirà el cartell guanyador, seua decisió serà inapel·lable; a més a més, el jurat està facultat per a prendre qualsevol decisió en relació al concurs.
10. S’estableix un únic premi de 600 €.
11. Les obres s’exposaran al públic des del dia 10 al 24 d’abril de 2011, en la Casa de la Cultura d’Oliva-Casa dels Maians.
12. Els treballs no premiats podran retirar-se a la mateixa adreça on han estat enviats, del 26 d’abril al 6 de maig, passat aquest termini les obres quedaran en poder de la Junta Central de Germandats, que farà amb elles el que considere més convenient.
13. El lliurament de premis es realitzarà dins d’un acte dels que realitza la Junta Central de Germandats d’Oliva, prèvia comunicació als guanyadors.
14. La no assistència al lliurament dels premis, de l’autor, o si s’escau, de la persona amb poder donat pel premiat mitjançant carta signada, significarà la seua renúncia al premi.
15. La participació en aquest concurs significa l’acceptació íntegra d’aquestes bases.


Castellà
1. Podrán participar todos los artistas y diseñadores que lo deseen, individualmente o en equipo.
2. Cada artista podrá participar con un máximo de dos obras.
3. Bases técnicas del cartel:
·   Dimensiones DIN A3 en vertical sobre material flexible (sin bastidor, ni enmarcado).
·   El lema que debe figurar, de forma obligatoria y en valenciano es SETMANA SANTA D'OLIVA 2012
·   Se tendrá en cuenta que la junta podrá incluir los logotipos oficiales que considere oportunos; a tal efecto, se dejará espacio para insertarlos.
·   La técnica a utilizar será libre, siempre que sea posible su reproducción, excluyendo las tintas doradas, plateadas, y los colores fluorescentes. En el supuesto de emplear ordenador se hará una impresión a color en formato DIN A3, para la exposición; y se remitirá soporte magnético con todos los ficheros necesarios para obtener fotolitos que permitan su reproducción, etc.
4. Las obras premiadas quedarán en poder de la Junta Central de Germandats d'Oliva a todos los efectos; ésta hará el uso que considere conveniente.
5. El plazo de entrega de originales finalizará el 5 de abril de 2011 a las 14 horas. La Junta Central de Germandats d'Oliva no se hace responsable de los posibles daños o pérdidas que puedan ocasionarse.
6. Las obras deben de entregarse, o enviarse libres de gastos, de 9 a 13 horas en días laborables a:

AJUNTAMENT D’OLIVA
Serveis Culturals
Junta Central de Germandats d'Oliva
Plaça de l’Ajuntament, 1
46780 OLIVA

7. Detrás de cada obra figurará un lema que será común para todas las obras presentadas por un mismo autor o equipo. Este lema se escribirá en el exterior de un sobre cerrado, y se deberá poner dentro del sobre nombre, apellido, dirección y teléfono del autor. Las obras no se firmaran.
8. Los sobres se abrirán una vez fallado el concurso.
9. El Jurado, que lo elegirá la Junta Central, decidirá el cartel ganador i su decisión será inapelable; además, el jurado está facultado para tomar cualquier decisión en relación con el concurso.
10. Se establece un único premio de 600 €.
11. Las obras se expondrán al público desde el 10 al 24 de abril en la Casa de la Cultura d’Oliva-Casa dels Maians.
12. Los trabajos no premiados podrán retirarse a la misma dirección donde han estado enviados, del 26 de abril al 6 de mayo, pasado este plazo las obras quedarán al poder de la Junta Central de Germandats d'Oliva, que hará con ellas lo que estime más conveniente.
13. La entrega de premios se realizará en un acto de los que realiza la Junta Central de Germandats d'Oliva, previa comunicación a los ganadores.
14. La no asistencia a la entrega de los premios, del autor, o si procede, de la persona con poder otorgado por el premiado, mediante carta firmada, significará su renuncia al premio.
15. La participación en este concurso significa la aceptación íntegra de estas bases.